Airlines

         4EVENTS GENNEP         

Home

ACTIVITEIT: 4EVENTS AIRLINES


Duur activiteit ± 3 uur

Prijs (vanaf 20 personen):

€ 14,50 per persoon

Meerprijs: € 2,50 per persoon

U wordt ontvangen in de vertrekhal van Pica Mare. Hier wordt u begroet door het luchthavenpersoneel en uw cabin-crew. Alle passagiers dienen zich te melden bij de incheckbalie om hun incheckbadge op te halen. Hierbij wordt de groep verdeeld in de verschillende luchtvaartmaatschappijen (teams). Afhankelijk van het aantal deelnemers, ongeveer 5 tot 6 personen per team.


Vervolgens gaat de reis beginnen en dienen de teams zicht te melden bij de incheckbalie voor hun boardingpass. Hierop staat aangegeven naar welk land er “gevlogen” wordt en bij welke “gate” u zich moet melden. Elk team gaat met de spelleider naar de betreffende “gate”. De spelleider zal u uitleggen wat het spel inhoudt. Er zijn verschillende “gates” en elke “gate” is een ander land en een ander spel.


De landen waar u naar toe kunt vliegen zijn:

Nederland (Ik hou van Holland of Waar staat dit gebouw)

Schotland (Handboogschieten)

Engeland (Darten)

China (Doolhof)

Italië (Memorie)

Afrika (Filmpje)

Canada (Curling)

Pit Pat (Japan)


Ook zijn er wat duurdere vluchten mogelijk:

Spanje (Tapashapjes maken)

Indien u voor één van deze landen kiest, wordt er een meerprijs per land berekend.


Er kan ook een tussenstop gehouden worden waar bijvoorbeeld gegeten kan worden. We geven dan de tussenstand. Na de tussenstop kan er nog een finalespel gedaan worden, bijvoorbeeld USA (Casino). Het team wat tot nu toe het minst heeft gescoord kan dan alsnog de winnaar worden!


Daarna wordt bekend gemaakt welk team gewonnen heeft en krijgt het winnende team een leuke prijs.