GPS-spellen

         4EVENTS GENNEP         

Home

ACTIVITEIT: GPS-Spellen


De gps-spellen zijn een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, familie en collega's. Alle spellen spelen zich buiten af. Met behulp van een interactieve SpellenApp gaat u op zoek naar aanwijzingen en geheime locaties om zo de winnaar te worden van het spel. Gezellig, spannend en competitief!


Op dit moment hebben we 3 verschillende spellen.


Deadline: Mystery Guest.

Deadline is een spel dat een in teams tegen elkaar gespeeld wordt en daarvoor heb je 2 uur de tijd. Door het claimen van deze hotspots krijgt je diverse hints om er achter te komen wie de mystery guest is, waar deze zich bevindt en wat zijn/haar geheime code is. Tussendoor ontvangen alle teams verschillende challenges, het team dat deze het snelste uitvoert krijgt de meeste punten. Wie lukt het om binnen 2 uur tijd de mystery guest te vinden? Als een team de geheime code heeft gevonden, dan stopt het spel voor iedereen. Maar dat wil niet zeggen dat dat team dan ook gewonnen heeft.

Het team met de meeste punten is de winnaar!

Dit spel wordt gespeeld in het centrum van Gennep.CSI Gennep.

Ook hierbij wordt er in teams tegen elkaar gespeeld. Er moeten 4 cold-cases opgelost worden. Door het claimen van hotspots krijg je aanwijzingen voor de logikwis om zo de cold-cases op te lossen. Daarnaast nog verschillende andere opdrachten om er achter te komen wie de dader is. Ook hiervoor is er maximaal 2 uur speeltijd. Alle teams kunnen de maximale speeltijd gebruiken. Ook al heeft een van de teams de oplossing gevonden, dan kunnen de andere teams gewoon door spelen. Dit spel wordt gespeeld in het centrum van Gennep.In het Bronsgroen Eikenhout.

Dit spel wordt gespeeld op het voormalige NATO-terrein tegenover restaurant Old Inn in Ottersum. Hierbij gaat men in het bos op zoek naar welke dieren er ontbreken en moet men d.m.v. een logikwis er achter zien te komen waar welk dier woont, wie zijn/haar vriend is en wat het dier eet. Dit moet ook d.m.v. het claimen van hotspots en uitvoeren van opdrachten worden gedaan.
De spellen worden bij voorkeur gespeeld op je eigen telefoon. Verbruik is minimaal, maar de batterij moet natuurlijk wel vol zijn. Wij hebben ook 3 telefoons ter beschikking, mocht dat nodig zijn.


Uw eigen GPS-spel.

Het is ook mogelijk om de opdrachten en vragen aan te passen aan de groep en is dan ook heel geschikt voor vrijgezellenfeesten! Ook kunnen de spellen op iedere gewenste locatie gespeeld worden.

 


Duur activiteit ± 3 uur

Prijs (vanaf 10 personen):

€ 12,50 per persoon