Risk

         4EVENTS GENNEP         

Home

LEGERSTRIJD


Risk is een bordspel voor jong en oud! Wie heeft het niet gespeeld vroeger? Vele (familie)vetes zijn met een potje RISK uitgevochten; winnen en verliezen liggen dicht bij elkaar. En ligt het dan aan de dobbelstenen, was het toch de tactiek of misschien toch het politieke spel van de medespelers!


Nu voor het eerst in Gennep: De LEgendarische GEnnepse Risk Strijd, LEGERstrijd 2018. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 27 oktober 2018 in zaal Pica Mare. In de ochtend is er een toernooi voor de jeugd (van 10 tot 16 jaar) en aansluitend is er in de middag het hoofdtoernooi voor volwassenen en jongeren (vanaf 16 jaar).


Bij ons toernooi ligt de nadruk op de gezelligheid en het plezier! Iedereen kan meedoen, of je het spel nu veel of heel weinig hebt gespeeld. Door het unieke format speelt iedereen twee keer een partij. En stiekem maakt iedereen tot op het laatst kans op het bereiken van de finaletafel.


Als je meedoet met ons toernooi speel je alleen. Maar het is natuurlijk hartstikke leuk om je met een groep vrienden in te schrijven. Misschien tref je elkaar wel in de finale. Moedig elkaar aan en maak er een onvergetelijke dag van!


De LEGERstrijd 2018 is een initiatief van Magiel Hagemans en Sietse Knijff. Sietse en Magiel hebben dit jaar op het NK Risk de finaletafel gehaald in een deelnemersveld van bijna 500(!) deelnemers en daarmee de tweede prijs behaald.


Wij bedanken Ambachtelijk Hout, Malou Slungers Fotografie, South Craft Laser voor hun bijdrage aan dit evenement.