Risk aanmelden

         4EVENTS GENNEP         

Home

AANMELDEN / INSCHRIJVEN


Aanmelden:

Voor het hoofdtoernooi geldt een maximum aantal van 100 deelnemers en vol=vol! Wil je er dus zeker van zijn dat je een plekje hebt aan een wedstrijdtafel, koop dan een ticket via deze link.


Kom je met je partner en of vriendengroep? Koop dan een groepsticket voor 5 personen en betaal voor 4! Ook hebben we nog een aantal RISK-spellen nodig. Mogen we jouw spel lenen, dan belonen we je met een refund bij de kassa van € 5,- (voor de eerste 10 spellen).

   

Voor het jeugdtoernooi hebben we zelf voldoende spellen. Ook hier geldt: koop vooraf een kaartje via onze ticketbalie link.


Tickets:

Deelname Jeugdtoernooi vanaf 10 jaar en tot 16 jaar: € 5,- (incl. één consumptie).


Deelname Hoofdtoernooi: € 10,-

Groepsticket voor 5 personen: €40,-


De eerste 10 deelnemers die een eigen RISKspel meebrengen, krijgen € 5,- terug aan de kassa. Geef dit aan bij inschrijving.


Prijzen:

Natuurlijk is er een prijs voor de winnaars. Maar we roepen iedereen op om, zo fraai mogelijk, in stijl gekleed te komen. Voor de mooist uitgedoste speler/speelster ligt er een bijzondere prijs te wachten. Daarnaast zal er ook een loterij plaatsvinden waar mooie prijzen te winnen zijn.


De winnaar van het jeugdtoernooi wordt gehuldigd na de eerste ronde van het hoofdtoernooi. Daarna mag hij of zij aansluiten in de verliezersronde van het hoofdtoernooi.

De winnaar van het hoofdtoernooi wint, naast eeuwige roem, onder andere een ticket voor deelname aan het Nederlands kampioenschap RISK dat op zaterdag 12 of zaterdag 19 januari 2019 plaatsvindt, klik hier voor meer informatie over het NK Risk.  Programma
             Spelregels