Komen jullie een spelletje doen

ACTIVITEIT: KOMEN JULLIE EEN SPELLETJE DOEN?


Duur activiteit ± 2,5 uur

Prijs (vanaf 10 personen):

€ 15,00 per persoon

Deze activiteit is speciaal ontwikkeld voor kleine groepen tot maximaal 14 personen. De groep wordt in 2 kleinere groepen gesplitst. Er worden 4 rondes gespeeld.Ronde 1: Jongens tegen de meisjes. De groepen tegen elkaar, proberen het hoogste antwoord

van de top 5 te geven. Het ene team moet het andere wegspelen


Ronde 2: Het verjaardagsspel. In het kado zit een tijdklok. Dit kado gaat ombeurten naar een andere speler. Als deze de vraag goed beantwoord heeft gaat het kado door. Op een gegeven moment gaat het kado "af". Diegene die dan het kado in handen heeft, heeft verloren.


Ronde 3: Hou vast! 2 teamleden gaan op een verhoging staan. Er moeten vragen beantwoord worden door de overige teamleden. Is de vraag goed beantwoord dan krijgt diegene op de verhoging en klein/licht attribuut, de ander een zwaar/groot attribuut. Zodra één van deze spelers iets laat vallen is het spel af en heeft het andere team gewonnen.


Ronde 4: Landenspel. Om beurten krijgt een team een vraag, waarop het antwoord een stad in Europa is. Deze stad moeten zo nauwkeurig mogelijk aangekruist worden op de landkaart.


Na elke ronde komt er een inschattingsvraag. Het team dat het vorige spel heeft gewonnen mag als eerste kiezen. De gewonnen punten worden omgezet in seconden.


Finalespel: Het aantal seconden dat het team bij elkaar verdiend heeft is de tijd die ze krijgen om het zoveel mogelijk woorden te maken met het letterpakkenspel.