Algemene informatie

ALGEMENE INFORMATIE


Bereikbaarheid Gennep

De Nijmeegseweg vanaf de Niersbrug tot aan de kruising met de Ottersumseweg wordt de gehele dag afgesloten i.v.m. opbouw van de finish e.d. Na 17.00 uur zal de weg weer open zijn voor verkeer. Overige wegen zullen afgesloten worden als het peloton in aantocht is. Daarna zal de weg weer open gaan voor het verkeer.


De organisatie

De Simac Ladies Tour heeft al sinds de jaren negentig een grote uitstraling in het vrouwenpeloton, met dank aan verschillende hoofdsponsors. Dankzij de sponsoring van Simac is de organisatie erin geslaagd de afgelopen jaren dit sterke evenement overeind te houden in een periode van economische tegenwind en bestuurlijke veranderingen. Alleen op deze wijze kunnen we verder bouwen aan een internationaal topevenement voor vrouwen in Nederland.


Voor de etappe Gennep ligt de organisatie bij 4Events i.o.v. Gemeente Gennep. Gelukkig zijn er vele vrijwilligers en sponsoren gevonden die het evenement een warm hart toe dragen en ondersteunen. De gemeente Gennep heeft dit evenement ook volledig ondersteund. De algehele co√∂rdinatie van deze dag ligt in handen van Twan Maassen. Mocht u vragen hebben dan kunt ons bereiken via info@4eventsgennep.nl of tel. 06-51089178.