Sinterklaas

SINTERKLAASSinterklaas in Gennep


Etalagetocht door centrum van Gennep.

 

Speciaal voor Sinterklaas komt er een etalagetocht door het centrum van Gennep waar je mooie prijzen mee kunt winnen. De nieuwe vereniging BIZ (voorheen OVG) en 4Events Gennep organiseren deze tocht dit jaar voor alle kinderen tot 9 jaar die mee willen doen.


Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondagmorgen 14 november (tot 13 uur) kun je de etalagetocht lopen.


Je kunt hiervoor een invulformulier halen bij Mus & co, Snoepkado en Deliaroma.


Op dit blad zie je precies wat je moet doen. Je loopt naar de winkels die op de lijst staan en kijkt goed in de etalage. Daar hangt een poster met daarop een raadsel, een rebus of een andere puzzel. Die los je op en de uitkomst is altijd een letter. Die letter zet je achter de winkel waar je dan aan het puzzelen bent.


Als je alle letters hebt verzameld kun van deze letters een zin maken. Als je die hebt gevonden vul je die onderaan het blad in. Vergeet je naam niet in te vullen!


En vooral neem je ingevulde blad mee naar de Sinterklaasmiddag op zondag

14 november om 14.00 uur bij Pica Mare.


Want uit alle goede inzenders zullen er vijf prijswinnaars getrokken worden. Dit zal Sinterklaas persoonlijk verzorgen. En Piet heeft voor de prijswinnaars natuurlijk een leuk kadootje bij zich.


Je kunt de etalagetocht in één keer lopen maar je kunt ook op vrijdag beginnen en zaterdag of zondag verder lopen. Dat mag je helemaal zelf weten. Maar zorg dat je klaar bent voor de Sinterklaasmiddag begint.Heel veel succes en veel puzzelplezier!